Ankara'da yolcu otobüsü devrildi

Ankara'da yolcu otobüsünün devrildiği kazada 2'si ağır 18 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 30.04.2015 - 13:32

Arşiv
Balıkesir-Edremit-Ankara seferini yapan M.G. idaresindeki yolcu otobüsü, sabah erken saatlerde, Temelli mevkisini geçtikten bir süre sonra Eskişehir yolunda devrildi.

Refüjdeki bariyerlere devrilen otobüsteki yolculardan Kenan Ünal, Mehmet, Dilekve Ayşe Reyhan Kanmas, Mehmet Şahin, Hüseyin ve Azime Budak, Bülent Ünsal, Ramazan ve Mesude Eroğlu, Semiha, Buçe, Melike Erbağ ve Lokman Kılıç, Adem Işık, Mehmet Yaşar Gidici, Talat Tepe ile Özlem Özden yaralandı.

Ankara ve Polatlı'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Azime Budak ve Mesude Eroğlu'nun durumunun ağır olduğu belirtildi. Otobüs sürücüsü M.G. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız