Isparta'da trafik kazası: Anne ile oğlu okul yolunda öldü

Isparta'da takla atan otomobildeki kadın ile okula götürdükleri 15 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti. Kazada yaralanan baba ise hastaneye kaldırıldı.

Haberler DHA 18.09.2017 - 11:07

Isparta'da meydana gelen trafik kazasında anne ile 15 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.

Eğirdir'in Bağacık Köyü'nde oturan Zafer Erol, eşi Keziban Erol ile oğlu Abdullah Erol'u Isparta merkezdeki okuluna götürmek otomobiliyle yola çıktı.

Eğirdir- Isparta karayolunda giden Zafer Erol'un yönetimindeki otomobil saat 08.30 sıralarında Beşevler Mevkii'nde sürücünün kontrolünden çıktı. Takla atan otomobil yaklaşık 10 metrelik şarampole yuvarlandı.

Kaza ardından çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri Keziban Erol ve Abdullah Erol'un kaza yerinde öldüğünü belirledi.

Yaralı kurtulan sürücü Zafer Erol ise, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Anne ile oğlunun cenazeleri Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Şarampoldeki otomobil ise çekici yardımıyla kaldırıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız