Antalya'da 5 yıldızlı otelde dayak iddiası

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde ailesiyle kalan 16 yaşında çocuğun otel sahibi tarafından dövüldüğü ardından ailenin tehdit edildiği iddia edildi. Aile otelden şikayetçi oldu.

Haberler NTV Haber 25.08.2017 - 12:16 Son Güncelleme : 25.08.2017 - 13:06

Antalya'da 5 yıldızlı otel sahibinin bir çocuğu dövdüğü iddia edildi.

Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde İngiltere’den tatile gelen Samet-Filiz Aydın çiftinin 16 yaşındaki oğulları, iddiaya göre ıslak şortuyla lobideki koltuğa oturdu.

Bunun üzerine otel sahibinin çocuğa tokat attığı ve ardından 2 otel çalışanıyla çocuğu odaya kapatarak dövdüğü iddia edildi.

Aile, otel sahibinin kendilerini de tehdit ettiğini öne sürdü. Aydın çifti, olayla ilgili jandarma ve valiliğe şikayette bulundu. Otel yönetimi ise iddiaları yalanlıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız