Arsenal – Bayern Münih Maç Özeti

Londra'dan Panzer Geçti

Haberler 20.02.2013 - 10:11

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Bayern Münih, Londra'da konuk olduğu Arsenal'i 3-1 mağlup etti ve rövanş karşılaşması öncesi çok büyük bir avantaj yakaladı. Alman ekibine galibiyeti getiren goller, Kroos, Müller ve Mandzukic'ten geldi.

LONDRA’DAN PANZER GEÇTİ
Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Arsenal sahasında Alman ekibi Bayern Münih'i ağırladı. Karşılaşmadan Alman ekibi Bayern Münih 3-1'lik skorla galip ayrıldı ve rövanş maçı için önemli bir avantaj kazandı. Mücadelede Bayern'e galibiyeti getiren golleri 7'de Kroos, 21'de Müller ve 77'de Mandzukic kaydederken, Arsenal'in tek golünü 55. dakikada Podolski attı. Karşılaşma'nın rövanşı ise 13 Mart'ta Allianz Arena'da oynanacak.

Heyecanlı karşılaşmanın özetini izlemek için tıklayın.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız