Arşiv deposu alev alev yandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir arşiv firmasının deposunda çıkan yangın söndürüldü. Gebze Kaymakam Vekili Alkan, yangında ölen ya da yaralanan olmadığını söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 11.06.2019 - 16:44 Son Güncelleme : 11.06.2019 - 17:23

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Sultan Orhan Mahallesi'nde bulunan arşivleme firmasının deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürülürken, depodan geriye enkaz yığını kaldı.

Gebze Kaymakamlığı'na vekalet eden Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, yangında ölen ya da yaralanan olmadığını belirtti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bilgi ve arşiv saklaması alanında faaliyet gösteren firmanın, dünya çapında kritik iş bilgileri ve bu bilgileri içeren evrak, güzel sanat eserlerinden değerli sanatçıların orijinal kayıtlarının korunmasına kadar pek çok alanda fiziksel ve dijital arşivleme hizmeti verdiği belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız