Asker gözüyle Türkiye gündemi Neden’de

Yarın yapılacak İkinci İletişim Toplantısı ve Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un mesajları toplantıya katılan gazeteciler tarafından Neden’de değerlendiriliyor. Neden yarın akşam NTV'de ekrana geliyor. 

Haberler 28.04.2009 - 11:43

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, 14 Nisan'da yapılan yıllık değerlendirme toplantısında akademik konuşmuş ve güncel meseleler için ikinci toplantıyı adres göstermişti.

Çarşamba günü yapılacak olan İkinci İletişim Toplantısı'nı ve İlker Başbuğ’un mesajlarını toplantıya katılan gazeteciler Neden’de değerlendirecek.

Programa Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Enis Berberoğlu, Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu ve Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi katılıyor.

Neden, Çarşamba akşamı saat 20.00'de...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız