Assolistlerin son buluşması Arena’da

Türk sanat müziğinin 3 önemli ismi, 3 büyük assolisti kış aylarında çok ses getiren konserlerinin vedasını Dünya starlarının sahnesinde yapacaklar.

Haberler 16.06.2009 - 18:19

Geçmişten bugüne Türk Sanat Müziği parçalarından oluşan bir repertuar ile gerçekleşecek konser sürprizlere de evsahipliği yapacak.

3 büyük assolist,  Emel Sayın, Muazzez Abacı Ve Seçil Heper, hem kostümleri hem repertuarları ile Boğaz’da unutulmaz bir gece planlıyorlar. Bir yandan bu özel geceye özel kostümler hazırlanıyor, bir yandan da provalar, repertuar çalışmaları sürüyor!

20 Haziran Cumartesi akşamı, ilk kez seslendirilecek şarkılardan, birbirinden eğlenceli anılara bir zamanların neşeli gazino günleri bir geceliğine Boğaz kıyısına inecek.

Ve proje seyirciye veda edecek. Üç isim de geçmiş yılların anılarını yadettikleri bu projeye, dev bir sahnede veda ederek yeni projelerine yoğunlaşacaklar. Müzikseverler önümüzdeki günlerde birbirinden çok ses getirecek Türk Sanat Müziği albümleri görecekler müzikmarketlerde...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız