B.Ç, hastaneye kaldırıldı

Hüseyin Üzmez'in cinsel istismarına uğradığı iddia edilen 14 yaşındaki B.Ç, depresyon teşhisiyle Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Haberler 23.06.2009 - 16:46

Yazar Hüseyin Üzmez'in cinsel istismarına uğradığı iddia edilen 14 yaşındaki B.Ç. ile ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı.

B.Ç'ye İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda 16 Nisan tarihinde yapılan muayenede "Anksiyete bozukluğu'' ve ''Panik bozukluk'' tanısı konulmuştu.

B.Ç'nin tedavisini ve terapisini takip eden Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı yetkilileri, psikolojik sorunları ve ''intihar eğiliminin olması'' nedeniyle kız çocuğunun kliniğe yatırılmasına karar verdi.

Bunun üzerine B.Ç, sosyal hizmet uzmanları eşliğinde 6 gün önce yurttan alınarak hastaneye yatırıldı. Kız çocuğunun tedavisi sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız