Bakan Yılmaz'ın konvoyunda kaza

Antalya'da şehit cenazesine katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı takip eden İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi'nin makam aracı, başka otomobille çarpıştı. Kazada Tanrıverdi, hafif yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 20.11.2012 - 16:04

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut'un Antalya'daki cenaze törenine katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, törenin ardından Ankara'ya dönmek amacıyla Antalya Havalimanı'na doğru yola çıktı.

Bakan Yılmaz'ın konvoyunu makam aracı ile takip eden ve biraz geride kalan Tanrıverdi, merkez Aksu ilçesi Pınarlı Kavşağı'nda bir otomobille çarpıştı.

Makam aracı, çarpışmanın etkisiyle orta refüje çıktı.

Hafif yaralanan Tanrıverdi, Aksu İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan'ın makam aracı ile Özel Anadolu Hastanesi'ne götürüldü.

Hastaneye yürüyerek giren Tanrıverdi'nin sağlık durumunun iyi olduğu, kontrol amacıyla hastaneye götürüldüğü bildirildi.

Öte yandan Bakan Yılmaz, daha sonra Antalya Havalimanı'ndan Ankara'ya hareket etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız