‘Balyoz’da yeniden yargılanma talebi

“Balyoz” davasında sanık avukatları, Başbakan Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan’ın “Orduya kumpas kurdular” açıklamasını gerekçe göstererek yeniden yargılanma istedi.

Haberler 27.12.2013 - 18:21

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın bir köşe yazısında "Orduya kumpas kuruldu" ifadesini kullanması “Balyoz Planı” davasında hüküm giyen isimlerin avukatlarını harekete geçirdi.

Sanık avukatları, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sundukları dilekçede, Yalçın Akdoğan’ın “Orduya kumpas kurdular” ifadesinin MİT Müsteşarlığı tarafından sağlanan bir bilgiye dayandığı açıklamasında bulundular.

Avukatlar, Başdanışman Akdoğan ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın, yapılacak yeni yargılamada tanık sıfatıyla dinlenilmesinin de istedi.

Eski Birinci Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın da yeniden yargılanmak için dilekçe veren isimler arasında bulunduğu öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız