Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu oldu

Mevlüt Uysal'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla boşalan Başakşehir Belediye Başkanlığı'na Yasin Kartoğlu seçildi.

Haberler ntv.com.tr 04.10.2017 - 16:47 Son Güncelleme : 05.10.2017 - 16:26

Başakşehir Belediye Başkanı belli oldu.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, istifa eden Kadir Topbaş'ın yerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilmişti. 

Uysal'dan boşalan koltuk için bugün Başakşehir Belediye Meclisi'nde seçim yapıldı. Seçimde, AK Parti'nin adayı, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kartoğlu, belediye başkanlığına seçildi.

YASİN KARTOĞLU KİMDİR?

1977 yılında Malatya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Küçükçekmece'de alan Yasin Kartoğlu üniversite eğitimini İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. 

2009 yerel seçimlerinde Ak Parti Başakşehir Belediyesi Meclis Üyeliği'ne seçilen Kartoğlu, aynı dönemde Başakşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Kartoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız