Başbakan Yıldırım'dan "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" pankartı yazılı eve ziyaret

Başbakan Binali Yıldırım dün İzmir'in Tire ilçesindeki kongrenin ardından balkondan kendisini davet eden iki aileyi ziyaret etti. İki evin de balkonunda asılı pankartlar dikkat çekiciydi. Başbakan Yıldırım balkonlardan yapılan çay davetlerini geri çevirmedi.

Haberler NTV Haber 01.04.2018 - 13:42 Son Güncelleme : 01.04.2018 - 13:43

Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de partisinin Tire ilçe kongresinde konuştu. Salon çıkışında Başbakan Yıldırım'a halkın ilgisi yoğundu.

İlk çay daveti, balkonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posteri olan evden geldi. Başbakan Yıldırım, Gökçe Okur'un davetini kırmadı.
İkinci davet ise bitişikteki binadan geldi. Başbakan Binali Yıldırım balkonunda "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" yazılı pankart olan Yalçın Kaya'nın evine de gitti.

Yalçın Kaya, Başbakan Binali Yıldırım'a eskiden beri CHP'li bir aile olduklarını ancak kendisine sempati duyduklarını söyledi. Başbakan Binali Yıldırım ailenin kızları Melis'le yakından ilgilendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız