Başbuğ ve Davutoğlu Washington toplantısında

Amerikan-Türk Konseyi ile Türk-Amerikan İş Konseyi'nin her yıl düzenlediği Washington toplantılarına, bu yıl Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da katılacak.

Haberler NTV Haber 09.05.2009 - 13:41

Washington toplantıları 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra; Başmüzakereci Egemen Bağış, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da toplantılara katılacak.

Amerika tarafından da Genelkurmay Başkan Yardımcısı Orgeneral James Cart-Wright ve Senato Dış İlişkiler Komitesı Başkanı John Kerry, toplantılarda konuşma yapacak.

Amerikan Başkan Yardımcısı Joe Biden da toplantılara davet edildi. Ancak Biden’in katılıp katılmayacağı henüz netleşmiş değil.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız