Belediye başkanı gözaltına alındı

Diyarbakır’da HDP’li Ergani Belediye Eş Başkanı’nın da aralarında olduğu 7 kişi terör örgütü propagandası ve sözde özyönetim ilanı için zemin hazırlamak suçlamasıyla gözaltına alındı.

Haberler NTV Haber 06.04.2016 - 12:25

Arşiv

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonlarda, aralarında HDP'li Ergani Belediye Eş Başkanı’nın da olduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Jandarma ve emniyet terörle mücadele ekipleri, Ergani ilçesi ve merkez Kayapınar ilçesinde bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Aralarında Ergani Belediye Eş Başkanı, eski Demokratik Bölgeler Partisi Ergani İlçe Başkanı ve bazı partililerin de olduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, "PKK/KCK terör örgütü adına propaganda yapmak, sözde özyönetim ilanı yapılması için zemin hazırlamaya çalışmak" iddiasıyla suçlanıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız