Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin firmasında 11 çalışan 50 milyon dolarlık vurgunla suçlanıyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin ortakları arasında olduğu Tekirdağ’daki bir demir çelik firmasının 11 çalışanı, şirketi 50 milyon dolar dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar, adliyeye sevk edildi.

Haberler DHA 14.08.2023 - 12:44

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de ortakları arasında bulunduğu Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki demir çelik firması, 11 çalışanının şirketlerini 50 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu üzerine harekete geçen emniyet güçleri, aralarında şirketin genel müdürü Şükrü E.’nin de bulunduğu 11 kişiyi gözaltına aldı.
Gözaltına alınanlar, “örgütlü bir şekilde özel belgede sahtecilik”, “nitelikli dolandırıcılık”, “hırsızlık”, “güveni kötüye kullanma” ile suçlanıyor.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 11 kişi, Çorlu Adliyesi’ne sevk edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız