Beşiktaş'ta otobüs kazası: Sürücüye 15 yıl hapis istemi

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Nisan ayında meydana gelen otobüs kazasında bir yolcu hayatını kaybetti. Kamera kayıtlarında yolculuk esnasında telefonla oynadığı belirlenen sürücü tutuklandı. Savcılık, sürücü hakkında 15 yıla kadar hapis isteminde bulundu.

Haberler NTV Haber 29.05.2021 - 11:49 Son Güncelleme : 29.05.2021 - 11:50

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde, çift katlı İETT otobüsü bariyere çarptı.

Geçtiğimiz Nisan ayında, Barbaros Bulvarı Balmumcu'da bulunan alt geçitte meydana gelen feci kazada yolcu Sevgi Yamaç Yalçın hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı.

ŞOFÖR TUTUKLANDI

Kazanın ardından Cumhuriyet Savcılığı da konuyla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı, otobüste incelemelerde bulundu. Otobüs içerisindeki kamera görüntülerini de izleyen savcı, şoförün kaza sırasında cep telefonu ile ilgilendiğini belirledi.

15 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Savcılık, sürücü hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız