Beyoğlu'nda minibüs dar sokakta sıkıştı: Mahsur kalanları itfaiye kurtardı

Beyoğlu'nda dar sokakta sıkışan minibüsteki İranlı aileyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 09.12.2021 - 00:44

Beyoğlu’nda yanlışlıkla girdikleri dar sokakta sıkışan minibüste mahsur kalan İranlı aile, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Alınan bilgiye göre, Muhammed Halili ve ailesi, İran plakalı minibüsleriyle İstanbul’a gezmeye geldi. Taksim gezisinin ardından İranlı aile, otele gitmek için minibüsleriyle Şişhane’deki Bedrettin Sokağa girdi. Ancak sokağın dar olması nedeniyle minibüs sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Önce minibüste mahsur kalan aileyi kurtaran itfaiye ekipleri, ardından halatlar yardımıyla minibüsü sıkıştığı yerden çıkardı.
Sürücü Muhammed Halili, kendilerini kurtaran itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Ailesiyle İstanbul'a gezmeye geldiklerini ve ilk gün böyle bir hadise yaşadıklarını anlatan Halili, önüne bir motosikletli çıkınca bu sokağa girdiğini ve sokağın dar olduğunu fark edemediğini söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız