Burdur'da tedbirleri ihlal eden 547 kişiye 925 bin 988 lira ceza

Burdur'da corona virüs tedbirlerini ihlal eden 547 kişiye toplam 925 bin 988 lira ceza uygulandığı bildirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 05.05.2020 - 16:39 Son Güncelleme : 05.05.2020 - 16:42

Burdur Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadelenin başladığı günden bu yana il genelinde tedbirlere uymayan ve yasakları ihlal edenlere yönelik yaptırımlar devam ediyor.

Bu kapsamda belirli yaş grubundakilerin sokağa çıkma kısıtlamasını, sosyal mesafe kuralını, marketlerde uyulması gereken kuralları, Seyahat İzin Belgesini, karantina tedbirleri gibi kuralları ihlal eden toplamda 547 kişiye 925 bin 988 lira ceza verildi, 34 kişi hakkında da adli işlem başlatıldı.

Burdur Valisi Hasan Şıldak da sosyal medya hesaplarından, açıklamaya ilişkin cezaları ve kişi sayısını gösteren tablo paylaştı.

Paylaşımında Çeltikçi ilçesindeki 24 vakanın hastanede tedavi altında olduğunu belirten Şıldak, "Lütfen bütün toplum olarak duyarlı olalım. Bu mücadeleye istisnasız her vatandaşımızın inanarak gönülden destek vermesi şart. Kuralları uygulama noktasında göstereceğimiz bir ihmal ve özensizlik çok kişinin hayatını karartabiliyor. Her bir vatandaşımızın uyum göstermesi, tedbirleri benimsemesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

VİDEO: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN NORMALLEŞME SÜRECİ AÇIKLAMASI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız