Çalışma Bakanlığı'nda 1300 çalışana soruşturma

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu darbe girişiminin ardından bakanlık çalışanlarının soruşturulduğunu açıkladı.

Haberler 29.07.2016 - 14:47 Son Güncelleme : 29.07.2016 - 16:22

Arşiv

Reuters haber ajansına konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu bin 300 bakanlık çalışanının soruşturulmakta olduğunu söyledi.

Çalışma Bakanı Süleyman Soylu hükümetin memurlara yönelik yurtdışına çıkış yasağını da yakında gözden geçireceğini belirtti.

GÜLEN'İN İADESİ 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Fethullah Gülen'in iade edilmemesi halinde Türkiye'nin İncirlik üssü dahil hiçbir konuda duygusal davranmayacağını da söyledi.

Gülen'in iade edilmemesinin ABD ile ilişkileri etkileyebileceği uyarısında bulunan Bakan Soylu, "Türkiye duygularıyla hareket eden bir ülke değil. Rasyonel bir ülkedir. Türkiye İncirlik üssü meselesi dahil, duygusallıkla hareket etmez" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız