Cami avlusunda 150 molotof

Cizre'de izinsiz gösteri düzenleyen gruba polis müdahale etti, 150 molotofkokteyli ile patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 28.04.2014 - 04:40

Cizre ilçesinin İdil ve Yafes caddelerinde toplanan yüzü maskeli gruplar, yolu trafiğe kapattı.

Olay yerine sevk edilen polis zırhlı araçlarına taş ve molotofkokteyli ile saldıran gruba polis dağılmaları yönünde uyarıda bulundu.

Uyarıları dikkate almayan gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Bunun üzerine göstericiler ara sokaklara dağıldı.

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Cizre Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, Nur Mahallesi'nde operasyon gerçekleştirdi.

TEM ekipleri, izinsiz gösterilerde kullanılmak üzere cami avlusunda saklanan 150 molotofkokteyli ve patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız