CHP, TRT'deki konuşma hakkını kullanmayacak

CHP, kendisine tanınan konuşma hakkını kullanmayacağını YSK ve TRT'ye bildirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 13.06.2018 - 16:27

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kendisine tanınan konuşma hakkını kullanmayacağını Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumuna (TRT) bildirdi.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, "TRT’nin kendisine bağlı radyo ve televizyonlarının tümünde şu ana dek sürekli taraflı yayın yapması, objektif yayın ilkelerine uymaması, normal yayın akışında seçime giren siyasi partiler ve adaylara eşit davranmaması nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi, kendisine tanınan konuşma hakkını kullanmayacağını Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan tarafından YSK’ya ve TRT’ye bildirdi." ifadelerine yer verildi.

Tezcan'ın konuya ilişkin YSK'ye gönderdiği yazıda, bu kapsamda 11 Haziran'da çekimi yapılan ve 17 Haziran'da yayınlanacak konuşmanın da yayınlanmasından vazgeçildiği belirtildi.

24 HAZİRAN'IN KRİTİK İLLERİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız