Corona virüsten ölen aile hekiminin meslektaşı olan eşi de hayatını kaybetti

Aksaray'da corona virüse yenik düşen aile hekimi Mehmet Tankut Sevim'in 42 gündür yoğun bakım ünitesinde corona virüs tedavisi gören kendisi gibi aile hekimi olan eşi Nuray Sevim de yaşamını yitirdi.

Haberler DHA 07.01.2022 - 17:46

Aksaray'da corona virüsten hayatını kaybeden aile hekiminin eşi de öldü.

İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 12 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli 2 çocuk babası aile hekimi Mehmet Tankut Sevim, 27 Kasım günü nefes darlığı şikayetiyle Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine başvurdu. Sevim'in yapılan corona virüs testi pozitif çıktı.

Kendisi gibi aile hekimi olan, Elife Ali Dede Bilgiç Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli eşi Nuray Sevim'in de aynı gün yapılan testte corona virüse yakalandığı belirlendi. Sevim çifti Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Mehmet Tankut Sevim, 8 Aralık'ta yaşamını yitirdi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi gören Nuray Sevim ise 9 Aralık’ta ambulans helikopterle Ankara´ya Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

42 GÜNDÜR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Aynı fakültede öğrenci olan oğlu Tanur Sevim de sevk sırasında özel kıyafet giyerek yardımcı oldu. 42 gündür tedavi gören Nuray Sevim, meslektaşlarının müdahalesine rağmen bugün hayatını kaybetti.

VİDEO: 'Tik Tok'ÇU SAVCI GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız