Dammam’ı Dalaman anlayınca...

THY’nin Damman-İstanbul seferini yapan uçağının yolcuları, otobüs şoförünün Dammam’ı Dalaman anlaması sonucu dış hatlar yerine iç hatlar terminaline götürüldü.

Haberler Anadolu Ajansı 31.01.2016 - 13:17

Atatürk Havalimanı’nda sabah saatlerinde bir kez daha yanlışlık yaşandı.

Suudi Arabistan'ın Dammam kentinden hareket eden Türk Hava Yolları'nın (THY) uçağı, sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı’na geldi.

Açığa park eden uçaktaki 42 yolcu apronda bekletilen özel yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services’in otobüsüne bindi.

Bu sırada görevliden bilgi alan otobüs şoförü, Dammam kentini "Dalaman" olarak anladı. Şoför, bu nedenle yolcuları dış hatlar terminali yerine iç hatlara taşıdı.

İç hatlar terminalinde bekleyen TGS personeli de otobüs şoförüne yolcuların nereden geldiğini sorduğunda "Dalaman" cevabını aldı. Bunun üzerine yolcular, iç hatlar terminalinde indi.

İç hatlar geliş terminali girişinde görevlendirilen personelin yapılan hatayı son anda fark etmesiyle yolcular dış hatlara götürüldü.

Yolcuların dış hatlar terminalindeki pasaport kontrolünün ardından havalimanından ayrıldığı öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız