Devrim Arabaları'na en iyi film ödülü

Yönetmenliğini Tolga Örnek'in yaptığı ''Devrim Arabaları'' filmi, ''Monaco Charity Film Festivali''nde en iyi film ödülünü aldı.

Haberler Anadolu Ajansı 17.05.2009 - 10:45

Yönetmen Örnek, ödül töreninde yaptığı konuşmada, ''bu anlamlı, samimi ve tutkulu festivalde ödül almaktan büyük mutluluk duyduğunu'' söyledi.

Örnek, ''filmin başarısının filme katkısı olan bütün ekibin başarısı olduğunu'' belirtti.

Festivalin açılış filmi olarak gösterilen ''Devrim Arabaları'', festivale başvuran 500 film arasından seçilen 50 filmin içinde yer almıştı.

Söz konusu festival, son gün düzenlenecek gala gecesiyle birlikte toplanan bağışlarla ''dünyadaki sokak çocuklarına yardım edilmesini'' amaçlıyor.

Bu yıl toplanacak bağış, Filipinler'de sokak çocuklarıyla ilgilenen ''Virlanie Vakfı''na verilecek. Vicente Zaragosa tarafından kurulan festival ayrıca, ''yeni ve gelecek vadeden film yapımcılarına" filmleri için finansman ve dağıtım imkanı sağlıyor.

Festival, büyük bütçeli Hollywood filmleri yerine, dünyanın dört bir yanından gelen sanatsal filmlere ev sahipliği yapıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız