"Diyanet İşleri Başkanı'na uçak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, makam aracı tartışmalarının alevlendiği günlerde yaptığı "Diyanet'e uçak" açıklamasını tekrarladı.

Haberler ntv.com.tr 06.06.2015 - 15:37

AĞRI - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da konuştu.

Diyanet İşleri Başkanı'na tahsis edilen makam aracıyla ilgili tartışmaları hatırlatan Erdoğan, "Fiyatı '1 milyon' dediler. Yani 1 trilyon. Diyanet İşleri Başkanı'na sordum, 320 bin lira dedi" şeklinde konuştu.

Arnavutluk'taki cami açılışı dönüşünde, Diyanet İşleri Başkanı'na "Haberim olsaydı geri verdirtmezdim dedim" diyen Erdoğan şunları söyledi:

"Temsil ettiği makam sıradan bir makam değil. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı makamındaki zırhlı araçlardan birini tahsis edeceğim dedim ve yaptık.

Seçim sonrası Başbakan ile de görüşüp, ortaklaşa kullandığımız uçaklardan bir tanesiyle de yurt dışı ziyaretlerine gitmesini sağlayacağız. Papa, İtalya uçaklarıyla bunu yapıyor da benim Diyanet İşleri başkanım niçin yapmasın..."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız