Düğüne giden yaşlı çiftin acı sonu

Karaman’da düğüne gitmek için yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı çifte cip çarptı. Kazada kadın olay yerinde, kocası da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberler İHA 10.09.2023 - 00:49

Kaza, dün akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde yaşandı.

İddiaya göre, bir yakınlarının düğününe gitmek için yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Recep (66) ve Saliha Aksay (65) çiftine Ö.F.Ü. yönetimindeki cip çarptı.

Kazada Saliha Aksay olay yerinde, ağır yaralanan kocası Recep Aksay da ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Bir süreliğine trafiğe kapanan Karaman-Ereğli kara yolu kaza yerinde yapılan incelemeler ve cenazenin morga kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Cip sürücüsü polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız