Emana: Şimdilik takımda kalıyorum

Galatasaray’ın renklerine bağlmak istediği Kamerunlu Achille Emana, şimdilik Real Betis’te kalmaya devam ettiğini söyledi.

Haberler 26.08.2010 - 13:20

Galatasaray'ın transfer etmek için görüşmeler yürüttüğü Kamerunlu Achille Emana, Real Betis'ten ayrılmak için her yolu deniyor.

Real Betis'in Galatasaray'ın önerdiği 6 milyon Euro’luk teklifi kabul etmemesinin ardından Real Betis kulübü başkanı Jose Leon Gomez için kulüp binasının olduğu stada giden ve 40 dakika kadar burada kalan Emana, başkan tarafından kabul edilemediğini söyledi.

İspanyol basınına konuşan Emana, ''Transferinle ilgili yeni bir şey var mı?'' sorusuna, ''Hayır. Benimle görüşmek istemediler. Leon beni gördü ama benimle toplantı yapmak istemedi. Şimdilik, ben takımda kalmaya devam ediyorum'' cevabını verdi.

Galatasaray'a gitmesine henüz izin verilmemesinden dolayı sinirli olduğu söylene Emana'nın, Betis'de bir yıl daha forma giymek istemediği belirtiliyor.

Öte yandan Beşiktaş'a transfer olan Mehmet Aurelio ile ilgili İspanyol haber ajanslarında verilen bilgilerde, Aurelio'nun Real Betis'ten sezon başına 1,4 milyon Euro kazandığı ve bundan feragat ederek Türkiye'ye gitmeyi tercih ettiği ifade edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız