Evinden çıkamayan 78 yaşındaki dedeye torunu sürpriz yaptı

İstanbul Üsküdar'da vefa destek çalışanlarına ulaşan bir kişi, dedesinin doğum gününü kutlamak istediğini ancak salgın nedeniyle bunu yapamadığını söyledi. Çalışanlar, evden çıkamayan 78 yaşındaki dedenin kapısını çaldı, ellerinde de doğum günü pastası vardı.

Haberler İHA 01.04.2020 - 16:12 Son Güncelleme : 01.04.2020 - 16:19

Üsküdar’da, virüs tedbirleri nedeniyle evden çıkamayan 78 yaşındaki adamın doğum gününü kutlamak isteyen torunu vefa iletişim merkezi ile irtibata geçti.

Kendilerine gelen duygusal isteği geri çevirmeyen vefa iletişim merkezi görevlileri, ellerinde pastayla yaşlı adamın kapısını çalarak doğum gününü kutladı.

Corona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanmıştı. Üsküdar’da yaşayan ve tedbirler nedeniyle evinden çıkamayan 78 yaşındaki Mehmet amcanın doğum gününü kutlamak isteyen torunu Ayşenur farklı bir yol buldu.

Üsküdar Kaymakamlığı ve Üsküdar Belediyesince oluşturulan vefa iletişim merkezi ile irtibata geçen Ayşenur, “Dedemin doğum günü, onu çok özledim, benim için ona bir pasta götürebilir misiniz?” diye ricada bulundu.

Bu duygusal ricayı geri çevirmeyen vefa iletişim merkezi görevlileri de, ellerinde pasta ile giderek yaşlı adamın kapısını çaldı. Yaşlı adamın, karşılaştığı sürpriz doğum günü kutlamasıyla mutlu olduğu görüldü.

Yaşlı adamın doğum gününü kutlayan vefa iletişim merkezi görevlileri evden çıkmaması konusunda kendisine uyarıda da bulundu.

VİDEO: 3 BOYUTLU YAZICI İLE SİPER MASKE ÜRETİMİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız