Eylem hazırlığındaki DAEŞ üyesi tutuklandı

Irak'tan yasa dışı yollarla Ankara'ya geldiği ve Ramazan Bayramı öncesi eylem hazırlığında olduğu gerekçesi ile gözaltı alınan DAEŞ üyesi N.A.F, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 13.06.2018 - 23:42

Arşiv
Irak'ın Telafer kentinden yasa dışı yollarla Ankara'ya geldiği ve Ramazan Bayramı öncesi eylem hazırlığında olduğu gerekçesi ile gözaltı alınan DAEŞ üyesi N.A.F, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, Ramazan Bayramı öncesi eylem hazırlığında olduğu gerekçesi ile düzenlenen operasyonla gözaltına alınan terör örgütü DAEŞ üyesi N.A.F, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Irak'ın Telafer kentinden illegal yollarla Ankara'ya geldiği belirlenen zanlının, başkentteki bazı önemli noktaların keşfi ve istihbaratını yaptığı, Ramazan Bayramı öncesi eylem hazırlığı içinde olduğu tespit edilmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız