Eyüp’te silahlı soygun

Eyüp'te silahlı ve kar maskeli 3 kişi, bekçisini etkisiz hale getirdikleri iş yerinden içinde çek koçanları ve yaklaşık 15 bin TL olan çelik kasayı alarak kaçtı.

Haberler Anadolu Ajansı 04.12.2010 - 11:26

Eyüp’te Demirkapı Mahallesi Maltepe Çıkmazı'nda hurda ticareti üzerine faaliyet gösteren iş yerine sabaha karşı gelen silahlı ve kar maskeli 3 kişi, duvardan atlayarak iş yerine girdi.

51 yaşındaki güvenlik görevlisi Hasan B'yi silah tehdidiyle etkisiz hale getiren soyguncular, güvenlik görevlisinin ellerini plastik kelepçeyle bağladı.

İçinde çek koçanları ve yaklaşık 15 bin TL olan çelik kasayı alan soyguncular, kasayı, düz kontak yaparak çalıştırdıkları iş yerine ait kamyonete yükleyerek olay yerinden kaçtı.

Plastik kelepçelerden kurtulan güvenlik görevlisinin ihbarıyla olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.

Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız