!f biletleri yarın satışta

Elinizi çabuk tutun... !f istanbul’un biletleri yarın satışa çıkıyor.

Haberler 03.02.2011 - 10:29

Şubat’ta 10. yaşını kutlayacak olan !f İstanbul AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali İstanbul’da 17-27 Şubat arasında, Ankara’da ise 2-6 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Biletler yarından itibaren mybilet.com’dan iki gün için (5-7 Şubat) indirimli ön satışa sunuluyor.

Festivalin merakla beklenen programında bu senenin Oscar yarışında yer alan “True Grit / İz Peşinde”, “Black Swan / Siyah Kuğu”, “Kids are All Right / İki Kadın Bir Erkek”, “Winter’s Bone / Gerçeğin Parçaları”, “Animal Kingdom / Hayvanlar Krallığı”, bol ödüllü belgesel “Gasland / Doğalgazülke” ve “Inside Job / İç İşler” gibi filmler yer alıyor.

Her sene, sinemayla dans ve müziği birleştiren partileri ve etkinlikleri ile şehrin kültürel hayatına renk katan festivalde bu sene Sundance Enstitüsü ile gerçekleştirilen “Film Forward: Kültürel Diyaloğu Geliştirmek” projesi kapsamında Sundance ekibi tarafından senaryo yazım panelleri, sunumlar ve atölyeler gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda “Utopia in 4 Movements / 4 Bölümde Ütopya” adlı film ile canlı belgesel konsepti ilk defa İstanbullu izleyicilerle tanıştırılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız