Fotoğraf çektirirken sulara kapıldı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, fotoğraf çektirmek isterken, toprak kayması sonucu anne ve babasıyla dereye düşen 4 yaşındaki kız çocuğu sulara kapılarak kayboldu.

Haberler 29.10.2010 - 14:35

İzmit'ten Karamürsel'deki Başdeğirmen Alabalık Tesisleri'ne kahvaltıya giden Çağdaş ve Berat İnaltay çifti ile çocukları Onay İnaltay, kahvaltının ardından tesiste gezintiye çıktı.

Tesisten geçen derenin kenarında fotoğraf çektirmek isteyen baba Çağdaş ve anne Berat İnaltay ile çocukları Onay İnaltay toğrağın kayması sonucu dereye düştü.

Aşırı yağışlar nedeniyle debisi yükselmiş olan dereden Çağdaş ve Berat İnaltay çifti çıkarken, 4 yaşındaki kızları suda kayboldu.

Olay yerine giden itfaiye ve sivil savunma ekiplerinin çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

KAMYONLA SELE KAPILIP ÖLDÜ
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde sel sularına kapılan kamyonda bulunan kişinin cesedine ulaşıldı. Alınan bilgiye göre, Kartepe ilçesi Arslanbey mevkisindeki Orta Mahalle Fatih Caddesi'nde sel sularının Fındıksuyu Deresi'ne sürüklediği 41 NL 609 plakalı kamyonda bulunan Erol Ay'ın cesedi olay yerinden yaklaşık 700 metre aşağıda vatandaşlarca bulundu.

TÜPLER DENİZE YAYILDI
Gölcük ilçesi İhsaniye Asardere mevkisinde İpragaz'a ait tüp deposunun duvarı aşırı yağış sonucu oluşan sel suları nedeniyle yıkıldı. Sel sularının sürüklediği çok sayıda sanayi ve mutfak tüpleri denize yayıldı.

Balıkçılar tarafından denizden toplanan ve dolu olduğu öğrenilen tüpler kıyıdaki İpragaz görevlilerine teslim ediliyor.

Körfez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Sedat Pek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balığa çıkacakları sırada sel sularının denize onlarca tüp getirdiğini gördüklerini söyledi.

''Biz de insaniyet namına kooperatifteki arkadaşlarımızla tüpleri toplamaya başladık'' diyen Pek, ''Topladığımız tüpleri görevlilere teslim ediyoruz. Hem denizin temizliği için hem de firmaya iyilik olsun diye yardımcı oluyoruz. Yaklaşık 7 bin adet olduğu söyleniyor. Şu ana kadar yaklaşık 150 tüpü denizden çıkardık'' şeklinde konuştu.

GÖLCÜK'TE HEYELAN
Bu arada, Gölcük'e bağlı Hasaneyn ve Nushetiye köylerinde aşırı yağış sonucu heyelan meydana geldi. Heyelanda Hüseyin Tutkun ve Mustafa Balkaya'ya ait evler ile İsa Akyol'a ait ahırda maddi hasar meydana geldi.

Gölcük, Başiskele ve Kandıra'daki bazı köy yollarında çökmelerin olduğu ve elektrik direklerinin devrildiği belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız