'Galatasaray'ın 6-0'ını biz bile silemedik'

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi siyasetin de gündeminde... AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, bir açılışta konuya değindi ve "10 yılda çok iş yaptık, liradan 6 sıfır sildik. Ama itiraf edeyim, Galatasaray'ın 6-0'ını biz bile silemedik" dedi.

Haberler 13.12.2012 - 19:29

Pazar günü oynanacak derbi öncesi Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'tan Galatasaraylıları kızdıracak bir açıklama geldi.

Bağış, "Paradan 6 sıfırı sildik ama Galatasaray'ın yediği 6-0'ı biz bile silemedik" dedi.

''Marka Konferansı 2012''nin açılışına katılan Bağış, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bağış, siyasetin yanı sıra Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine de değindi.

"Türkiye'nin İstanbul ve Galatasaray'dan başka markası niye yok?'' şeklindeki esprili soruya Bağış'ın, yanıtı da espirili oldu:

''Ben burada iktidarın birçok başarısını anlattım ama bir şeyi itiraf etmek zorundayım. Türkiye'de son 10 yılda çok iş yaptık. En önemlisinden bir tanesi de Türk Lirası'ndan 6 sıfır atmak oldu ancak Galatasaray'ın yediği 6-0'ı biz bile silemedik.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız