Gazeteci Fatih Portakal ifade verdi

"Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan hakkında yürütülen bir soruşturma yürütülen gazeteci Fatih Portakal'ın "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 13.09.2018 - 16:47

Spiker Fatih Portakal, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan hakkında yürütülen bir soruşturma kapsamında ifade verdi.

Avukatı ile Anadolu Adalet Sarayı'na gelen Portakal, soruşturmayı yürüten Basın Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Tuncay Karcıoğlu'nun odasına çıktı.

Savcılıkta, hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alınan Portakal, daha sonra adliyeden ayrıldı.

Fatih Portakal'ın ifadesinde, "HDP Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu'nun tiyatro oyununun yasaklanması üzerine Twitter'dan bir paylaşım yaptığını, oyunun neden yasaklandığını sorguladığını, Cumhurbaşkanına hakaret etme kastının olmadığını, düşünce ve ifade özgürlüğü kapsamında söz konusu paylaşımı yaptığını" söylediği öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız