Genç hakem maç sırasında öldü

Balıkesir'de amatör futbol maçında yardımcı hakem olarak görev yapan 17 yaşındaki lise öğrencisi, sahada fenalaşmasının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 06.03.2016 - 19:54

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, yardımcı hakem olarak görev yaptığı maç sırasında kalp krizi geçiren lise öğrencisi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Gönen Sentetik Çim Saha'da, Balıkesir 2. Amatör Küme Marmara B Grubu'nda Gündoğan Çeltikspor-Bostancıspor müsabakasının 30. dakikasında 17 yaşındaki Halil Berke Aygün fenalaştı.

Sağlık ekiplerince Gönen Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aygün'ün kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

Aygün, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Halil Berke Aygün'ün, Muharrem Hasbi Anadolu Lisesinde öğrenim gördüğü ve aday hakem olarak maçta görevlendirildiği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız