Genç polis memuru kaza kurşunuyla öldü

Artvin'in Yusufeli ilçesinde genç bir polis memuru, şakalaştığı meslektaşının tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 24.12.2012 - 15:54

Genç polis memuru Mehmet Pekdura (26), şakalaştığı meslektaşının silahından çıkan kaza kurşunuyla yaşamını yitirdi.

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Yusufeli İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli  polis memurları Mehmet Pekdura (26) ile Y.B. silahla şakalaşmaya başladı.

Bu sırada Y.B.'nin elindeki tabancanın ateş alması sonucu vurulan Pekdura, meslektaşları tarafından kaldırıldığı Yusufeli Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Pekdura'nın cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yusufeli İlçe Emniyet Amirliği kadrosunda görevli polis memurları Y.B. ile Pekdura arasında yaşanan olayın ''kazayla'' meydana geldiği bildirildi.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız