Hakkari merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 8 gözaltı

Hakkari merkezli 10 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 07.05.2018 - 18:19

Hakkari merkezli 10 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince FETÖ/PDY bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"28 Nisan günü Hakkari merkezli olmak üzere Ankara, Afyonkarahisar, Aksaray, Van, Muğla, Şanlıurfa, Ağrı, Gaziantep ve Batman illerinde FETÖ/PDY bölücü terör örgütüne müzahir şahısların kendi aralarında haberleşmek için kullandıkları 'Bylock' isimli programı kullandığı tespit edilen 15 şahsa yönelik yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde 8 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslardan 4’ü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış, diğer 4 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Yakalanması mümkün olmayan 7 şahsın yakalama çalışmaları devam etmekte olup konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız