'Hayat' 6. bölümüyle NTV'de

NTV’nin iddialı belgesellerinden 'Hayat/Life', 'Böcekleri'ı konu alan altıncı bölümüyle ekranda.

Haberler 08.06.2010 - 12:28

NTV’nin iddialı belgeseli Hayat/Life 'Böcekler' bölümüyle devam ediyor. BBC yapımı 'Hayat'ı ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz seslendiriyor.

Böcekler gezegenimizin en fazla çeşitlilik gösteren hayvan grubudur. Korkutucu silahları olmasına karşın şaşırtıcı derecede şefkatli ve sofistike davranışlar sergileyebilirler.

Meksika’da milyonlarca hükümdar kelebeğiyle birlikte gök yüzüne çıkın, düşmanlarına kimyasal bir karışım sıkan böceği izleyin, dişiler için ölümlerine uçan arılara şahit olun, karıncalar sürüsüne katılın ve peygamber böceklerinin bir türüyle korku dolu bir gün geçirin.

Hayat, HD kalitesiyle aynı anda Doğuş Yayın Grubu’nun yeni kanalı HD-en’de de ekranda. HD-en D-smart 116. kanalda.

'Hayat' 6. bölümü 'Böcekler' ile Cuma saat 21:00'de NTV'de. Belgeselin 6. bölümü Cumartesi 14:10 ve 3. bölümün tekrarı ise Pazar 22:00'de.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız