Helikopter kazası soruşturmasında alay komutanı başka birime alındı

Milli Savunma Bakanlığı, 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için alay komutanının başka bir birimde görevlendirildiğini duyurdu.

Haberler Anadolu Ajansı 14.02.2019 - 14:32 Son Güncelleme : 14.02.2019 - 14:40

Son dakika haberi! 

İstanbul Çekmeköy'de 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasına ilişkin soruşturmada alay komutanın görev yeri değişti

Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi. 

Açıklamada, "İstanbul’da yaşanan helikopter kazası ile ilgili olarak, olayın ardından son derece hızlı ve geniş kapsamlı başlatılan idari ve adli soruşturma sonuçlanmamışken, hiçbir gerekçeye dayanmayan asılsız bir takım iddiaların ortaya atılması çirkin ve inciticidir" denildi.

Yapılan incelemelerin ardından sonucun kamuoyuyla paylaşılacağı belirtilen açıklamada, "Soruşturmanın sağlıklı yürüyebilmesi için 4’üncü Kara Havacılık Alay Komutanımız başka bir birimde görevlendirilmiştir" ifadeleri kullandıldı. 

Bugün bazı medya organlarında helikopter kazasında "sabotaj" ihtimali olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

DÜŞEN UH-1 TİPİ HELİKOPTERLERİN ÖZELLİKLERİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız