Hırsızlık yapan taksici yakalandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde aracına binen yaşlı kadınların cüzdanlarını, oyalamak suretiyle çaldığı ileri sürülen taksi şoförü yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 17.12.2010 - 14:41

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran bazı yaşlı kadınlar, bindikleri taksinin şoförünün, kendilerini oyalamak suretiyle cüzdanlarını aldığını, plakasını alamadıkları aracın sürücüsünden şikayetçi olduklarını bildirdi.

Şikayet üzerine çalışma başlatan polis, yaşlı kadınların cüzdanını çalan kişinin dolandırıcılık, tehdit, hakaret suçlarından 7 kaydı bulunan E.E. olduğunu belirledi.

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri, taksi şoförü E.E'yi yakaladı. Gözaltına alınan E.E'yi, cüzdanı çalınan 5 yaşlı kadın teşhis etti.

E.E'nin işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız