İki kardeş alevlerin arasından çıkarıldı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir evde çıkan yangın, iki kardeşin alevlerin arasında kalmasına neden oldu. İtfaiye kardeşleri kurtarırken, dumandan zehirlenen 3 yaşındaki Mesude'nin durumu ağır.

Haberler Anadolu Ajansı 22.04.2009 - 20:27

Konya'da evlerinde çıkan yangında alevlerin arasında kalan, dumandan zehirlendikleri belirtilen 3 ve 11 yaşlarındaki 2 kardeş hastaneye kaldırıldı.

Merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi'ndeki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Vatandaşlar tarafından olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekipler, olay anında evde yalnız bulunan Mesude (3) ve Akif Turan'ı (11) alevlerin arasından güçlükle çıkarmayı başardı. İtfaiye uzun uğraşlar sonucunda yangını söndürdü.

Turan kardeşler, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Dumandan zehirlendiği belirtilen kardeşlerden Mesude hastanenin geri döndürme ünitesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Vücudunda yanıkların da bulunduğu öğrenilen küçük Mesude'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, kardeşi Akif'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız