İkinci şehit Pervari'de verildi

Şırnak'ın Andaç köyünde verilen şehidin ardından, dünün bir başka şehit haberi Siirt Pervari'den geldi. Gece saatlerinde askeri araca düzenlenen saldırı sonucu 1 asker daha şehit oldu.

Haberler 28.05.2010 - 00:41

Türkiye, dün ikinci şehit haberini Siirt Pervari'den aldı.

Sabah saatlerinde Şırnak'ın Andaç köyü kırsalında çıkan çatışmada 1 er şehit olmuştu. Bir diğer üzücü haber de gece saatlerinde Siirt Pervari'den geldi.

Saat 21.00 sıralarında ilçe merkezinde devriye görevi yapan bir askeri araca kimliği belirsiz iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 1 jandarma er şehit oldu, 1 jandarma er yaralandı.

Bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir askerin şehit olması bir askerin de yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a bir başsağlığı telgrafı gönderdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız