İletişim Başkanı Altun'dan müzik saati kısıtlamasına yönelik tepkilere açıklama

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, müzikli eğlence mekanlarının gece 24.00'e kadar faaliyet göstermesine ilişkin karara yönelik eleştirilere 'sevinmek yerine manipülasyona sarılanlar olmuştur' şeklinde yanıt verdi.

Haberler NTV 22.06.2021 - 09:36 Son Güncelleme : 22.06.2021 - 09:43

1 Temmuz itibarıyla, corona virüsle mücadele önlemlerinde normale dönüş başlıyor. Bu kapsamda sokak kısıtlamaları sona erecek ancak canlı müzikle ilgili sınırlama 24.00'e çekilecek. Bu karara yönelik gelen tepkilere İletişim Başkanı Altun'dan bir açıklama geldi. 

Fahrettin Altun, "Ne yazık ki yeni normalleşme uygulamalarına milletimizle birlikte sevinmek yerine ideolojik bir çarpıtmayla 'müziğin engellendiği' şeklinde tezvirat ve manipülasyona sarılanlar olmuştur" açıklamasında bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduğunu da belirten Altun, "Bu gerçeğe rağmen siyasi bocalamalarını toplumsal kutuplaşma çabalarıyla örtmeye çalışanların türlü çarpıtma ve yalanlarla müzikli eğlence mekanlarıyla ilgili adımı da kullanmaya çalışmalarını milletimiz ibretle takip etmektedir "dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız