İnternet medyasından kamuoyuna duyuru

İnternet Medyası Derneği, Başbakan Erdoğan'ın medya yöneticilerine düzenlediği kahvaltıda Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut'un yaptığı teklifi "utanç verici" olarak niteledi.

Haberler 28.09.2010 - 12:08

İnternet Medyası Derneği tepkisini bir duyuruyla yayınladı. Duyuruda şu ifadeler yer aldı:

"Son günlerde internet gazeteciliğine yönelik ağır ve haksız ithamlarla karşı karşıyayız.

Biz haberciler, internetin ve kişisel özgürlüklerin genişletilmesi için çalışırken, özgürlükleri kısıtlayacak bir sansür kurulunun Başbakan'a önerilmesi büyük bir talihsizliktir.

Başbakan'ın "bu öneriyi ciddiye almadığını belirtmesi" demokrasi ve kamuoyunun bilgilendirilmesi hakkı açısından ümit vericidir.

Yüzlerce gazeteciyi istihdam eden, vergi ödeyen, milyonlarca insanın ziyaret ettiği siteleri yok sayan bu yasakçı görüşün, internette doğan Habertürk'ün bir yöneticisi tarafından dile getirilmesinden ayrıca utanç duyuyoruz..."

İnternet Medyası Derneği
Haber 7
İnternethaber
NTVMSNBC
Gazeteport
Ensonhaber
Haber3
HaberX
Gazeteciler
Medyaradar
Haberciler
Cafesiyaset
Gazeteoku
Tümspor
Ekotrent
İnternetspor
Yerel Posta
Bendeoku
Sonsayfa
Spor3
Medyakafe

Cumhuriyet gazetesinden Musa Kart'ın, 'Çizmeden Yukarı' köşesindeki karikatürü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız