İşçileri taşıyan otobüs ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 39 yaralı

Bolu'da bir fabrikaya işçi taşıyan otobüs ile kamyonun çarpışması sonucu 1 kişinin öldüğü kazada 39 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 30.09.2016 - 00:44 Son Güncelleme : 30.09.2016 - 00:58

Bolu'dan Mudurnu istikametine giden, bir fabrikada çalışan işçileri taşıyan Mehmet Yaman idaresindeki 14 S 0450 plakalı otobüs, Doğancı Köyü yakınlarında karşı yönden gelen Seyfettin Erkan yönetimindeki tavuk taşıyan 14 BR 365 plakalı kamyon ile çarpıştı, kazada, otobüs sürücüsü Yaman olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan kamyon sürücüsü Erkan ile otobüste bulunan 28 işçi ise sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ile olay yerinde incelemede bulunan İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, yaptığı açıklamada, kazadan sonra ilk etapta 29 yaralının hastanelere ambulanslar ile götürüldüğünü, 10 kişinin ise kendi imkanları ile hastaneye gittiğini, kazada yaralı sayısının 39 olduğunu bildirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız