İskenderun Devlet Hastanesi'nde yangın paniği

Hatay'da İskenderun Devlet Hastanesi'nin B Blok bahçesinde poliklinik olarak kullanılan içinde kimsenin olmadığı 3 konteyner, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Haberler DHA 24.04.2024 - 10:01

İskenderun Devlet Hastanesi’nin B Blok bahçesinde poliklinik olarak kullanılan 3 konteynerde sabah saatlerinde yangın çıktı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremleri sonrasında hasarın meydana geldiği hastanenin bahçesine yerleştirilen konteynerler henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı.

Yangında içerisinde kimsenin olmadığı 3 konteyner kullanılamaz hale geldi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangını söndürdü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

YANAN KONTEYNERLER KALDIRILDI

Kullanılamaz hale gelen 3 konteyner, bulunduğu yerden kaldırıldı. Konteynerlerin kurulu olduğu alanda temizlik çalışması başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız