İstanbul'da kar tatili

Güne soğuk hava nedeniyle buzlanmanın neden olduğu trafik keşmekeşiyle başlayan mega İstanbul'da kar etkili oluyor. İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Haberler 20.12.2012 - 11:22

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.

İlişkili Haberler


Meteorolojinin buzlanma, don ve kar uyarıları bu sabahtan itibaren İstanbul'da kendini gösterdi.

Güne, buzlanma nedeniyle Boğaziçi Köprüsü'ndeki zincirleme kazayla başlayan (HABERE GİT), aynı nedenle TEM Otoyolu Esenyurt mevkiinde bir başka zincirleme kazanın yaşandığı kentte, kar yağışı etkili oluyor.

Özellikle yüksek kesimler ile Anadolu ve Avrupa yakasındaki bazı ilçeler beyaz örtüye büründü. Sarıyer, Çekmeköy ve Ümraniye yağışın etkili olduğu yerler arasında.

Kar yağışı ve buzlanmanın trafikte neden olduğu yoğunluk, okula giden öğrenciler ile işlerine giden vatandaşlara zor anlar yaşattı.

E-5 Beylikdüzü mevkiinde İstanbul istikametine doğru trafik tamamen durdu.

AKŞAM SAATLERİNE DİKKAT
Belediyenin tuzlama araçları aralıksız çalışırken, kar yağışının akşam saatlerinde kuvvetini artırması, yarın öğleye doğru da etkisini yitirmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız