İstanbul'daki baba vahşetinde yeni gelişme

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki ikiz kızlarını bıçakla öldürdüğü, eşini de ağır yaraladığı öne sürülen babanın cesedi Küçükçekmece Gölü'nde bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 05.03.2016 - 10:13

Sabah Küçükçekmece Gölü'nde bir ceset olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Polis ekiplerinin tekne yardımıyla gölden çıkardığı cesedin, dün ikiz kızlarını öldürdüğü, eşini de ağır yaraladığı iddia edilen İhsan Akay'a (30) ait olduğu tespit edildi.

Yapılan ilk inceleme sonucu Akay'ın intihar ettiğinin değerlendirildiği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine dün Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Tarak Kuşu Sokak'taki binaya giden polis, 5 yaşındaki ikizler Elifcan ve Dilara Akay'ı evlerinde boğazları kesilmiş halde bulmuştu.

Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan anne Gülistan Akay ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. İkiz kızlarını öldürdüğü, eşini de yaraladığı iddia edilen İhsan Akay'ın ise kaçtığı belirtilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız