İzmir'de okulda gıda zehirlenmesi şüphesi

İzmir Ödemiş'te bir ortaokuldaki 10 öğrenci ve 1 öğretmen, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 16.10.2018 - 16:40 Son Güncelleme : 16.10.2018 - 16:57

İzmir'in Ödemiş ilçesinde Bademli Ortaokulu'nda öğrenim gören 7 öğrenci, öğle yemeğinin ardından rahatsızlandı. Bulantı ve kusma şikayeti üzerine okula ambulans sevk edildi.

Öğrencilerin, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasının ardından, 3 öğrenci ve 1 öğretmenin daha rahatsızlanması sonucu hastanede tedavi altına alınan kişi sayısı 11'e çıktı.

Hastanede inceleme yapan Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, yaptığı açıklamada, öğrencilerin ve öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğunu ve kısa sürede taburcu edileceklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, olayla ilgili inceleme başlattığı, öğle yemeğinden alınan numunelerin ise Tarım ve Orman Bakanlığı laboratuvarına gönderildiği ifade edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız