Jandarma çavuşun eşi intihar etti

Bilecik’te jandarma uzman çavuşun eşi tabancayla intihar etti.

Haberler Anadolu Ajansı 27.04.2010 - 13:22

2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlı’ğında görevli uzman çavuş G.Ö'nün Hürriyet Mahallesi'ndeki evinden 10.00 sularında silah sesi geldi.

Silah sesinin ardından balkona çıkan uzman çavuş G.Ö'nün 7 yaşındaki oğlu, evin karşısında bulunan İl Jandarma Komutanlığı nizamiyesinin girişinde nöbet tutan askerlerden yardım istedi. Askerler de uzman çavuş G.Ö'ye haber verdi.

Eve gelen G.Ö, eşi A.Ö'yü başından tabancayla vurulmuş olarak ölü buldu ve olayı polise bildirdi. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemelerde bulunduğu olayda A.Ö'nün eşinin tabancasıyla başına ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

Yaklaşık 10 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı ve 3 yıl önce Artvin'den Bilecik'e tayin edildiği bildirilen G.Ö'nün, A.Ö. ile 8 yıldır evli olduğu belirtildi. Çiftin 7 yaşında erkek çocuk ile 3 yaşında bir kızı olduğu öğrenildi.

Soruşturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız